Társadalmi munka (2018-08-18)

Tisztelt Egyesületi Tagok!

2018. 08. 18-án, szombaton 7:00 órás kezdettel társadalmi munkát szervezünk a Nágocsi-Tározón, ahol a tervezett munkák, megfelelő létszám esetén előreláthatólag 10:00-ig fognak tartani.

Elsődlegesen fűnyírási tevékenység elvégzésében várjuk a közreműködésetek, ehhez kérjük hozzatok magatokkal megfelelő eszközöket, szükséges védőfelszereléseket.
(Pl. fűkasza, hagyományos kasza, vasvilla …)

Számítunk a részvételetekre!

A társadalmi munkát követően mindenkinek lehetősége lesz a saját horgászhelyének karbantartására, rendbetételére, a munkavégzési tilalom erre a napra feloldásra kerül. (7.00-18.00)
Nyomatékosan kérünk minden horgászhellyel rendelkező tagot, hogy a saját területét tegye és tartsa rendben, gondoskodjon a fű lenyírásáról.
A horgászhelyeken valamint a rájuk vezető bejárókon az esetleges balesetveszélyes állapotokat haladéktalanul meg kell szüntetni, ki kell javítani. Biztosítani kell a horgászhelyek megfelelő megközelíthetőségét!
 
Valamint az egyes horgászhelyeket meg kell tisztítani a szeméttől, az időközben felhalmozott szükségtelen, már nem használt tárgyaktól. (pl. rossz székek, fotelek, ágyak, asztalok, régi hűtők, stég felújításból visszamaradt anyag, stb…) Ezek elszállításáról kérjük gondoskodjatok!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a tó körül, a horgászhelyeken a jövőben is tartsatok rendet.

Nagyon szépen köszönjük!
Üdvözlettel: Nágocsi Horgász Egyesület

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *