Nágocsi 24 órás páros horgászverseny

Kedves Horgásztársak!

Sikeresen lezajlott a 2019. évi Nágocsi 24 órás páros horgászverseny. Az alábbi bejegyzésünkben láthatók az eredmények és a verseny során elért fogások számszerű összefoglalója. Köszönjük szépen minden résztvevőnek, hogy eljöttetek erre a nagyszerű eseményre, bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát és elégedettek vagytok a csapatotok teljesítményével.

Gratulálunk minden kimagasló eredményt, helyezést elérő csapatnak. Nagyon ügyes pecások ülték körbe a Nágocsi Horgásztó partját, ez az eredményeken is látszódik, hiszen rekord fogások jöttek össze.

Helyezéstől függetlenül mindenki nagyon jól húzta a halat, remek hangulat uralkodott végig a tóparton. Fényképes beszámoló és összefoglaló hamarosan elérhető lesz ITT a weboldalunkon is, ehhez aki tud küldjön a verseny alatt készült képeket e-mail címünkre. 🙂

Köszönjük szépen minden segítőnknek, szervezőnknek az áldozatos munkáját, támogatását! További eredményes, jó horgászatot mindenkinek az elkövetkező hónapokban, bízunk benne a most megszerzett élmények, eredmények arra ösztönzik majd a verseny résztvevőit, hogy minél többször a Nágocsi Horgásztavat válasszák horgászatra és természetesen várunk vissza szeretettel mindenkit az elkövetkező versenyeinkre is!

Minden jót! 🙂

Üdvözlettel:
Nágocsi Horgász Egyesület

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *