Nágocsi 24 órás páros horgászverseny 2022

Kedves Horgászok!

A Nágocsi Horgásztavon idén is megrendezésre kerül a méltán népszerű, hagyományos 24 órás páros horgászverseny.

A versenyt idén is a Nágocsi Horgász Egyesület szervezi, de a rendezvény lebonyolításában aktív szerepet kap a Peca Kaland is. A regisztráció során szükséges adminisztratív munkáktól, a verseny előkészítésében, annak teljeskörű lebonyolításában végig a segítségünkre lesz Albrecht Csaba és a Peca Kaland lelkes kis csapata.

A nyári időszakra tervezett verseny időpontja 2022.07.09-re esik és a megszokott 10:00 – 10:00-ig tartó 24 órás keret áll majd rendelkezésre a sikeres halfogásra.

A Nágocsi Horgásztó mindig jó hangulatú versenyeknek adott otthont, így bízunk benne, hogy idén is remek peca kerekedik az itt eltöltött horgászatból.  A tavat három szektorra osztjuk és a szektoron belül pecázók eredményét vetjük össze a rangsor felállításánál, így biztosítva kiegyenlítettebb küzdelmet a tó különböző részein. Szabadon választott módszerrel tudtok majd horgászni, így a sorsolás útján választott hely adottságaihoz tudjátok igazítani a pecát. A megkötés mindössze annyi lesz, hogy maximum négy bot használható csapatonként egyidejüleg, botonként pedig egy horgot lehet alkalmazni. Halak tekintetében idén sem leszünk válogatósak, így minden szabályosan fogott hal súlya beleszámít a versenybe.

Szombat estére egy szuper vacsorával is készülünk, melyet a tabi Gast Road készít el számunkra.

A részletes versenykiírás, a regisztrációs űrlap, a nevezettek listája, a tervezett díjazás részletei, mind a Peca Kaland weboldalán érhetők el: Peca Kaland – Nágocsi 24 órás páros horgászverseny 2022

……………………………………..
Nevezési díj: 16.000 Ft / csapat
Befizetés készpénzben: Péterffy Árpádnál ( NHE Elnök ) ( +36 30 400 6133 )
Befizetés készpénzben: Albrecht Csaba ( Szervező, Peca Kaland) ( +36 30 267 4919 )
Befizetés utalással: Péterffy Árpád (K&H) 10404247-93578800-01630000
……………………………………..

Várunk minden érdeklődőt szeretettel! Eredményes horgászatot, jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel,
Péterffy Árpád, Elnök, NHE
NHE Vezetősége
Peca Kaland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *