Új weboldalunk elindult: nagocsihe.hu

Kedves Horgásztársak, kedves érdeklődők!

ajánljuk figyelmetekbe új weboldalunkat a nagocsihe.hu -t!

Az alábbi oldalon összegyűjtöttünk minden hasznos, fontos és érdekes információt az egyesülettel, valamint a Nágocsi-Tározóval kapcsolatban. Weboldalunk célja, hogy információ forrásként szolgáljon mind az egyesült tagjai számára, mind pedig a tó iránt érdeklődő napijegyes horgásztársak számára.

Weboldalunk kényelmesen használható számítógépről, de mobiltelefonról is jól áttekinthető.

Az aktuális hírek, események a “HÍREK” menüpontban olvashatók. “KÉPEK” menüpont alatt galériába rendezve találhatók képek mind a tóról, mind pedig a nálunk fogott halakról. Az “INFORMÁCIÓS MENÜ”-ben találhatók a horgászrendek, általános horgász ismeretek, hasznos link gyűjtemény és még sok minden, amiért érdemes átlapozni az egyes menüpontokat, de sok esetben akár a tóparton is kapóra jöhet a tartalma.  A “RÓLUNK” menüpont tartalmazza az egyesület működését szabályzó dokumentumait, valamint egy átfogó képet nyújt a tisztségviselők kilétére. Az oldalról közvetlenül elérhető egyéb online felületünk is, ilyen például facebook oldalunk, valamint az egyesületi facebook csoportunk, ahol a megosztott információk böngészésén túl, lehetőség van a tagoknak beszélgetéseket folytatniuk, horgászélményeiket megosztani. Amennyiben kérdése, észrevétele lenne, úgy használja a “KAPCSOLAT” menüpontot.

A Nágocsi Horgász Egyesület online kommunikációs stratégiájának része ezen weboldal üzemeltetése, facebook oldalunk kezelése és rendszeres e-mail hírlevél formájában történő tájékoztatás.

Weboldalunkat tervezte, kivitelezte: Albrecht Csaba (egyesületi tagunk) (ALbeeDesign)

Reméljük honlapunk elnyeri majd tetszésetek és hasznosnak találjátok!

Üdvözlettel,
Nágocsi Horgász Egyesület

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *