Társadalmi munka

Tisztelt Egyesületi Tagok!

2018. 04. 29-én, vasárnap 8:00 órás kezdettel társadalmi munkát szervezünk a Nágocsi-Tározón, ahol a tervezett munkák, megfelelő létszám esetén előreláthatólag 10:00-ig fognak tartani.

Elsődlegesen fűnyírási tevékenység elvégzésében várjuk a közreműködésetek, ehhez kérjük hozzatok magatokkal megfelelő eszközöket, szükséges védőfelszereléseket.
(Pl. fűkasza, hagyományos kasza, vasvilla …)
A közös társadalmi munka keretében egy általános szemétszedést is tartunk a tó körül, hogy ezzel is szebbé tegyük a horgásztavat, óvjuk a környezetünket.
Számítunk a részvételetekre!

A társadalmi munkát követően mindenkinek lehetősége lesz a saját horgászhelyének karbantartására, rendbetételére, a munkavégzési tilalom erre a napra feloldásra kerül.
Nyomatékosan kérünk minden horgászhellyel rendelkező tagot, hogy a saját területét tegye és tartsa rendben, gondoskodjon a fű lenyírásáról.
A horgászhelyeken valamint a rájuk vezető bejárókon az esetleges balesetveszélyes állapotokat haladéktalanul meg kell szüntetni, ki kell javítani. Biztosítani kell a horgászhelyek megfelelő megközelíthetőségét!
A lehullott faágakat, gallyakat össze kell gyűjteni el kell égetni.
Valamint az egyes horgászhelyeket meg kell tisztítani a szeméttől, az időközben felhalmozott szükségtelen, már nem használt tárgyaktól. (pl. rossz székek, fotelek, ágyak, asztalok, régi hűtők, stég felújításból visszamaradt anyag, stb…)
Ezek elszállításáról kérjük gondoskodjatok!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a tó körül, a horgászhelyeken a jövőben is tartsatok rendet.

Nagyon szépen köszönjük!
Üdvözlettel: Nágocsi Horgász Egyesület

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *